Покрај широкиот асортиман на увозни и рачно изработени покани ви нудиме и подготовка за печатење на истите
 
Техники на печатење:
- печатење на печатар
- ситопечат
- фолиопринт
 
На следните страни можете да одберете текст, фонт и мотиви за изработка на припрема за саканата покана или да ни пратите Ваш текст и елементи.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Изглед за Печатење - Мапа на Сајтот
 
 
 
 
 
македонски/english/sqhip
 
за нас
свадбени покани
хартиени кеси
избор на ...
линкови
нарачка
контакти
продажни места
Посетители: 126184 - Најави се - 2009 © SHUMI